Hadiah Anniversary


27hb Mei 2009 yang lalu, genapla usia perkahwinan ibu n abah 2 tahun..sebenarnya..x de sambut apa2 pun..mmg kami ni jenis yg x de buat sambutan apa2..kalau birthday ke…anniversary ke..cam biasa aja…setakat wish2 jer..


tp anniversary kali ni..ada kejutan sket utk ibu..walaupun dah seminggu berlalu..rupernya abah ada something special utk ibu..hehe..terima kasih abah…ibu sgt hargainya..

ini lah hadiah anniversary kami yang x seberapa.

* Handphone tu hadiah untuk ibu – brand CSL..yg murah je..tp bermakna bg ibu)
* Kamera tu lak..hadiah untuk abah – tp abah beli nga duit abah sendiri..hehe..anggap cam hadiah dr ibu la..(x per la abah ya..ibu x der duit..)

sebenarnya..yg buat abah belikan hp utk ibu tu ada sbb gak..kebetulan hp dah rosak..kena baling nga dak mifzal..huhu..
yang kamera tu lak..mmg sblm ni kami x de kamera..so lps ni kena la rajin amik gambar ya…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. strawberi @ mamadira berkata:

    selamat ulangtahun perkahwinan ke 2
    Semoga berbahagia dan kekal sehingga akhir hayat…

  2. AieZa berkata:

    heppi anniverssary aineyy.. best nye dpt present..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    tula..x kisah yg murah..ke mahal..hehe..tu la..berbunga2 aku masa dpt tu..

  4. fazilzura berkata:

    mahal ke murah ke .. janji ikhlas .. itu yg penting..

    sonok kan dpt adiah dr huby

  5. D.O.U.B.L.E...S berkata:

    bestnya dapat hadiahhhhhhhhhhh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge