Hadiah Anniversary

27hb Mei 2009 yang lalu, genapla usia perkahwinan ibu n abah 2 tahun..sebenarnya..x de sambut apa2 pun..mmg kami ni jenis yg x de buat sambutan apa2..kalau birthday ke…anniversary ke..cam biasa aja…setakat wish2 jer..


tp anniversary kali ni..ada kejutan sket utk ibu..walaupun dah seminggu berlalu..rupernya abah ada something special utk ibu..hehe..terima kasih abah…ibu sgt hargainya..

ini lah hadiah anniversary kami yang x seberapa.

* Handphone tu hadiah untuk ibu – brand CSL..yg murah je..tp bermakna bg ibu)
* Kamera tu lak..hadiah untuk abah – tp abah beli nga duit abah sendiri..hehe..anggap cam hadiah dr ibu la..(x per la abah ya..ibu x der duit..)

sebenarnya..yg buat abah belikan hp utk ibu tu ada sbb gak..kebetulan hp dah rosak..kena baling nga dak mifzal..huhu..
yang kamera tu lak..mmg sblm ni kami x de kamera..so lps ni kena la rajin amik gambar ya…

 368 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*