Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Google Page Rank


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
pagi ni..ibu blogwalking ke blog Oh!Malaysia yang bercerita ttg Google Page Rank ni..

ibu pun berminat la nak check jgk..ada ke pagerank utk blog ibu yg x seberapa femes ni..buleh check kat sini

Alhamdulillah..dah ada peningkatan…kalau sblm ni Google Pagerank ibu 0..skang ni dah naik dah jadi 2.

Alexa ranking pun dah naik jugak.. dari seblum ni…10 juta..skang ni jadi ranking yg ke 3 juta ++ (leh tgk kat colum pelawat saya)

so..di sini..ibu nak amik kesempatan utk ucapakan..jutaan terima kasih kepada rakan2 blogger yang aktif, mahupun silent reader..keran sudi menyinggah di blog ibu yang x seberapa ni..hopefully lepas ni..rajin2 la lagi singgah ya..

oh! kalau dah singgah tuh..jgn lupa log in as follower..mana la tau..ada rezeki jadi 3 orang follower yang paling rajin singgah kat blog ibu ni..hadiah yang ibu tawarkan adalah keseluruhannya bernilai RM100.00..untuk makluman lanjut leh KLIK SINI

oh ya!! berbalik pada Google Pagerank itu tadi..kalau nak widget cam ibu bubuh kat column Pelawat Saya tu…leh la copy coding ini..

Sila highlight code di bawah & tekan button ctrl + c

//

rupernya cam ni la

banyak pilihan pagerank widget di RANK WIDGET

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. SyUhAdA berkata:

    tahniah2~!!
    nak add lah widget tu…

  2. apiih berkata:

    tahniah sebab PR dah naik..uhuhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge