Entry Pertama Dengan Satio SE


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

jenuh ibu godek2 phone abah…lama dah nk post entry pakai hp ni…tp asyik x menjadi jer…

Tapi hari ni….or lebih tepat…mlm ni…ibu berjaya gak….hehe…

ibu online kt umah ni pakai wi-fi…kira x kena caj lani via mobile…

laptop dh diconquer oleh abah..terpaksa la ibu guna phone nk online….x baper best sbb pd ibu phone satio ni x baper user friendly….

ok la…takat ni dulu la…lenguh tgn menekan keypad ni…huhu…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani — ha ah sony ericsson satio…tu la mmg serba canggih sampai sendiri pun x reti nk guna..hehe..jab..nnt ainey wat entry boh gambar..

  2. alyyani berkata:

    sony ericcson eh ainey? model apa tuh? nak tgk gmbr. tp tu lah, hp skang ni serba canggih. bole buat apa saja kan?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge