Desperate Ke?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Petang td..ibu ada menerima mesej dari seseorang yg tidak dikenali..2-3 kali bagitau salah nombor pun still x paham jgk..rupanya ada agenda…

budak desprate

Geleng kepala ibu, dengan budak2 zaman skang…hantar sms secara rawak n terus ajak kawen..aduhai..desperate sgt ke dek? penghantar sms tu menyangkakan nombor telefon ibu kepunyaan seorang lelaki..haha…silap besar lah..tak kuasa nak layan..buat rugi byr bil telefon..kalu ikut hati nak jugak bagi tazkirah sket…tp Abah Mifzal cakap x usah layan..

Gambar screen capture sms tu..yg awal ibu dah delete..ingat sampai situ saja..rupanya ada hantar lagi..haish!!

Ps : abaikan tulisan tangan yg hodoh dan salah ejaan tu ya tu..hehe..malas nak edit dah..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


14 Responses

  1. bardboo berkata:

    adoi…org mcm ni pun ada ke? hihihi…
    Jom baca entri di blog bardboo : Bermalam dalam Kereta | Percutian di ParisMy Profile

  2. eiela berkata:

    aduhai,,ade jugak yang macam nih rupanya
    Jom baca entri di blog eiela : Nasi Kerabu Lauk Ayam Atau Ikan?My Profile

  3. puanbee berkata:

    Hadoi tk nak lah jd benda gini kat anak2 kita .. sy risau sbb anak sy perempuan ..
    Jom baca entri di blog puanbee : Cenderahati Dari #jumpadenaihatiMy Profile

  4. PCL berkata:

    slm puan blog…fes time sy singgah sini utk kenal2 dulu. Tq.
    Jom baca entri di blog PCL : Sayangilah keluarga kita seadanya..My Profile

  5. Azman berkata:

    hehehe…desperado kut..
    Jom baca entri di blog Azman : Renungan Jumaat : Sempurnakah Wuduk Kita?My Profile

  6. zie fauzi berkata:

    aiyokkk…tepu dahi sambil geleng kepala… budak baru kenal dunia kot….
    Jom baca entri di blog zie fauzi : AdmaxNetwork | Peneman Baru BlogMy Profile

  7. Cikgu Hairul berkata:

    Itu namanya remaja kemaruk handset.. Takde kerja..
    Jom baca entri di blog Cikgu Hairul : Dosa Menjelang PRU 13.My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge