Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cinta Tak Berganti


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Malam2 kan..sebelum tido…ibu suka sgt dgr lagu ni…bukan baru minat lg…masam, lg ni mula2 kuar pun mmg dah minat…dulu mmg ibu sgt2 minat lagu2 yg dinyanyikan oleh Dato’ Siti Nurhaliza…dulu x pernah ketinggalan beli cd or kaset original Siti..skang ni je dah kureng minat….hehe..tp kalau lagu2 dia yg sedap2 tuh still minat la..sbb suaranya..

ok..jom kita layan lagu pagi ni..

Biarkanlah resah sayang
Sukar ku lalui
Buat ku berduka
*Kenangkanlah oh semalam
Walau cinta dikunci
Janji tak ku lupa
**Tak daya ku halangi
Tak ku cuba jauhi
Tetap di sini
Terus menanti
Korus
Ikrar kita mengharungi badai sakti
Mencari sinar kasih suci
Walaupun nafas ku ini pasti terhenti
Jangan pula ada sangsi lubuk hati
Percaya cinta tiada ganti
Kau yang ku cari
Kaulah kasih ke akhir hayat nanti

* kalau nak donload lagu ni..KLIK SINI ya!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. Miz Kadiah berkata:

    Minat siti untuk selamanya..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge