Cerita Mifzal Arsyad


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

asyik update ttg iklan kerja kosong je akhir-2 ni…bukan x mau bercerita ttg personal life..ada je benda nak cerita tp x boleh nak upload gmbr..kalau citer kosong je cam tak syok plak…ok..kebetulan pg ni sblm memula tugas rumah tangga di kala cuti hujung minggu ni..ibu ada kesempatan la nak mengupload gmbr…

Sedapnya air telin

:: hmmm…sedap ::

Mifzal Arsyad ni suka sgt makan aiskrim..kalau versi Mifzal Arsyad dia akan sebut “air telin”…haha pelat anak ibu ni…kalau nmpak je abah dia nak kuar gi memana..beli barang or kuar gi keje…laju je Mifzal Arsyad memesan “Abah…beli air telin” itu mmg ayat feveret dia..tp yg pelik nya Mifzal Arsyad pesan kat abah je..kat ibu x plak pesan..hehe..sbb ibu lg suka beli air milo or air coklat susu tu dr beli ais krim…ya la kang sejak akhir ni ibu batuk x leh makan ais krim…haha..ibu jeles…

ps : kalau ada yg tertanya..napa sofa tu gitu gaya nya,,x lain x bukan…kerja Mifzal Arsyad lah tu..abih dikoyaknya kulit sofa tuh…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge