BlackBerry : Dulu Tak Suka Sekarang?

28 Februari 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Dulu….. serius ibu x minat nga handphone brand BlackBerry ni…sbb utama 1) keypadnya yg cam keyboard tuh.. 2) screennya yang kecik 3) harganya mahal Sekarang….

Cerita Mifzal Arsyad

27 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera asyik update ttg iklan kerja kosong je akhir-2 ni…bukan x mau bercerita ttg personal life..ada je benda nak cerita tp x boleh nak upload gmbr..kalau

Alhamdulillah..Masih Dapat BE

24 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera serius..ibu ingat blog ibu ni akan makin suram dengan ketiadaa BE yang sudi bertapak…1st BE hari tuh dpt masa bulan Jan..n this 2nd BE br

Hajat Di Hati

23 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..nak update blog sebenarnya..di kala ada mood nak berkongsi cerita…gmbr plak x leh nak upload…huhu..x pe..len kali ya… rindu berblogging…sbb semenjak dua menjak ni…dah jarang

Lama Tak Update Blog!

19 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah 4 hari blog KMA ni tak berupdate…..sebab? malas..bizi….x de idea…dll alasan seumpamanya la..tambah2 ibu x berapa sihat kebelakangan ini…tu yg mood nak berblog kian

Akhirnya….

14 Februari 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang perasan x..blog ibu minggu lepas x leh diaccess? kalau yg selalu singgah mungkin perasaan la.. ini gara-2 kegatalan tangan ibu utk meng ‘alter’ setting

Dulu Blog, Sekarang Facebook

8 Februari 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai…berubah angin ke? x de la sgt tp sekarang ni itu la rutin ibu setiap hari….minatku sudah teralih kepada facebook pulak..walhal..dulu sgt la malas nak

Entry Tiada Gambar Lagi

2 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 2-3 hari ni asyik buat entry tiada gambar je…sbb ibu mmg sgt jarang n malas nak men”yenap” gambar..even guna camera handphone…mgkin sbb mmg jenis yg