Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CERITA ARTIS : Abby Kantoikan Memey Tinggal Serumah Dengan Norman


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu dapat sumber ni dari blog Mommy Yen..:: pic dari blog Mommy Yen

erksssss….itu yg terluah dari mulut ibu bila baca…hai serumah ke? si Memey dgn si Norman ni…bukan ke baru bertunang ke…belum kahwin lagi kan..

ok..ok..ibu mmg kurang mengambil tahu pasal artis ni..tp cerita ni menarik minat ibu sbb menunjukkan betapanya moral artis2 ni (sesetengahnya) sangat rendah….Agama dah dibuang jauh..boleh berbangga pulak tuh tunjuk duk serumah w/pun tak kahwin lagi….so remaja2 sekalian..artis2 ni ke yg korang nak jadikan model ikutan?

renung2 kan lah…..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. mommyYen berkata:

    owh,sure dear
    tu la kan.belum kahwin boleh pulak dok sermh.ape da memeh ni,langsung takde maruah.desperate sgt ke

  2. mommyYen berkata:

    owh sure dear..
    tu lah i pun tertarik dgn ceta memeh ni,belum kahwin dah tingal sermh.ape daa..boleh pula kata Abby sibuk kan hal dia..desperate x dpt laki

  3. Papa Mifz berkata:

    ish x manis sungguh ek…wife papa mifz cukup meluat sungguh ngan si memey tuh…

  4. Mama Herda berkata:

    eeeeeeeee…geli ketiak aku laaaaaaa…i dont likeeee that pompuan..hehe..

  5. ILA HAFIZ berkata:

    nauzubillah.. kalau aku jd abby. lama dah aku call JAWI ke JAIS p serang balik umah dowang tu.

    contoh x baik utk anak2 abby.

  6. CT berkata:

    TAK SERIK2 ORG BERDUA NI…PANG JUGAK KANG…HEHEHE

  7. -sollehahn- berkata:

    artis-artis sebegini dijadikan idola, dipuja-puja, itu salah satu punca utama keruntuhan akhlak di kalangan remaja semakin menjadi-jadi..

  8. Mknace berkata:

    uiyooo

  9. BUNGA berkata:

    haih… x habis2 lagi kes memey dgn norman tu yer.. nikah terus kan senang.. isyh2… geram sungguh..

  10. kakngah berkata:

    aduh… diorang ni.. nikah jek la terus.. xyah grand2 de. akad tu yg wajip. ingt tunang tu lesen duk serumah ke..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge