CERITA ARTIS : Abby Kantoikan Memey Tinggal Serumah Dengan Norman

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu dapat sumber ni dari blog Mommy Yen..:: pic dari blog Mommy Yen

erksssss….itu yg terluah dari mulut ibu bila baca…hai serumah ke? si Memey dgn si Norman ni…bukan ke baru bertunang ke…belum kahwin lagi kan..

ok..ok..ibu mmg kurang mengambil tahu pasal artis ni..tp cerita ni menarik minat ibu sbb menunjukkan betapanya moral artis2 ni (sesetengahnya) sangat rendah….Agama dah dibuang jauh..boleh berbangga pulak tuh tunjuk duk serumah w/pun tak kahwin lagi….so remaja2 sekalian..artis2 ni ke yg korang nak jadikan model ikutan?

renung2 kan lah…..

 317 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

10 Comments

  1. owh sure dear..
    tu lah i pun tertarik dgn ceta memeh ni,belum kahwin dah tingal sermh.ape daa..boleh pula kata Abby sibuk kan hal dia..desperate x dpt laki

  2. nauzubillah.. kalau aku jd abby. lama dah aku call JAWI ke JAIS p serang balik umah dowang tu.

    contoh x baik utk anak2 abby.

  3. artis-artis sebegini dijadikan idola, dipuja-puja, itu salah satu punca utama keruntuhan akhlak di kalangan remaja semakin menjadi-jadi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*