Category: Percutian


3

Tak Sabar Nak Mengundi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Seperti yang semua sedia maklum, hari penamaan calon dan hari mengundi telah pun diumumkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) iaitu masing-masing pada 20 April 2013...

Senarai Cuti Umum Tahun 2012 2

Senarai Cuti Umum Tahun 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang dah rancang ke? cuti-cuti Malaysia untuk tahun 2012…kat bawah ni ada jadual cuti umum utk tahun 2012, kalau nak bercuti kemana2 boleh la tgk2...

2

Mandi Manda @ Kuala Woh

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lama nak wat post pasal ‘mandi manda di Kuala Woh’ ni tp asyik x berkesempatan je a.k.a malas nk upload gmbar..hehe..tp hari dtg lak mood...

3

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm…selepas 4 hari x sempat nak menjenguk blog…hari ni..ada juga kesempatan nak update blog.. kemana ibu menghilang 4 hari ni? ada x yang tanya ya?...

1

Balik Ke Kampung Halaman

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Insya Allah…petang ni lepas Jumaat..ibu sekeluarga akan pulang ke kampung ibu di Pasir Mas…doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat ya.. balik sekejap jer dlm...

5

Mandi Manda Di Hot Spring

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kejadian pd sabtu minggu lepas..x rancang pun nak pergi sini sebnrnya…abah ajak ibu gi jenjalan..tp ms tu dah tengahari..so kami decide je gi mandi kat...


Posts You May Like :