Beli Penapis Air Murah Di Shopee

3 Jun 2022 Ibu Mifzal 1

Sudah ramai yang mengesyorkan untuk ibu menggunakan penapis air jenama seperti Coway dan Cuckoo kerana jenama-jenama ini sangat bagus dan berkualiti. Cuma bagi ibu yang tidak suka terikat dengan temujanji

 283 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Throwback : Fully Covid – 19 Vaccinated

23 Oktober 2021 Ibu Mifzal 6

Lama tak berceloteh kat sini. Lama juga lah tertangguh nak kongsi cerita fasal vaksin Covid-19. Walhal dah fully Covid-19 vaccinated ini dari 22 Ogos lagi. Hehe. Blogger lain dah lama

 494 jumlah dibaca

Total Lockdown 1.0 Di Malaysia

28 Mei 2021 Ibu Mifzal 1

Baru sahaja Pejabat Perdana Menteri Malaysia (PMO) mengeluarkan kenyataan media YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin, mengumumkan Total Lockdown Fasa Pertama (1.0) atau Perintah Kawalan Pergerakan Penuh bermula 1 Jun hingga

 534 jumlah dibaca

Tip Elak Gastrik Ketika Berpuasa

24 April 2021 Ibu Mifzal 1

Semakin berumur ini, semakin banyak masalah kesihatan. Itu sebenarnya, ibu rasa biasa bila usia sudah meningkat. Manakan sama dengan kesihatan di waktu muda-muda dahulu kan? Selain daripada penyakit Trigger Finger

 472 jumlah dibaca

Trigger Finger : Punca, Gejala dan Cara Merawat

13 April 2021 Ibu Mifzal 0

Fuhh!! Kebelakangan ini, memang ibu tak jumpa mood untuk menulis dan berkongsi cerita. Sibuk dengan kehidupan peribadi. Tapi sayang juga jikalau dibiarkan blog ini bersawang. Tak mengapalah, dalam kesibukan dan

 681 jumlah dibaca

Kulit Sihat Dengan Flavettes Effervescent Glow

23 September 2019 Ibu Mifzal 28

Selepas 5 bulan, Ibu berkira-kira mahu menukar vitamin C jenama Blackmores yang ibu makan kepada jenama lain. Kebetulan stok vitamin C ibu pun sudah nak habis. Kali ini bukan kerana

 25,469 jumlah dibaca,  5 dibaca hari ini

Vitamin Blackmores Untuk Kesihatan Yang Lebih Baik

28 Ogos 2019 Ibu Mifzal 7

Sudah masuk bulan ke 5, ibu mengamalkan pengambilan produk vitamin jenama Blackmores. Antara vitamin atau supplements yang ibu amalkan adalah vitamin C, lecithin dan juga fish oil. ibu amalkan vitamin

 19,878 jumlah dibaca,  11 dibaca hari ini