Cek Terakhir Nuffnang?

11 Mac 2013 Ibu Mifzal 10

Minggu lepas, ibu ada menerima sekeping cek daripada Nuffnang. Mungkin cek terakhir Nuffnang barang kali kerana sekarang ini, ibu sudah tidak memaparkan iklan Nuffnang di blog ini. Sudah beralih arah

 1,423 jumlah dibaca

Baru Dapat Google Rich Snippet

5 Mac 2013 Ibu Mifzal 16

Alahai, baru sekarang dapat tengok gambar ibu kat senarai carian Google. Berjaya juga buatkan Google Rich Snippet untuk blog ini. Dah lama dah cuba buat profail Google+ ibu itu untuk

 1,566 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Masalah Blog Dah Selesai Ke?

22 Februari 2013 Ibu Mifzal 5

Aduhai pening ibu dengan masalah blog kebelakangan ini. Ada sahaja masalahnya. Dugaan betul dunia berblogging ini. Hari Selasa dan Rabu lepas blog down lagi. Masalah error database. Rasanya bukan blog ibu

 1,169 jumlah dibaca

Selamat Tinggal Tema Blog ‘Thesis’

14 Januari 2013 Ibu Mifzal 4

Mood nak mengarang  baru muncul. Menyepi dua tiga hari ini. Ada beberapa sebab tidak dapat berblogging bila hari cuti. Salah satunya kerana line internet di rumah yang benar-benar buat hati

 821 jumlah dibaca

2013 Telah Tiba, 2012 Penuh Kenangan

1 Januari 2013 Ibu Mifzal 17

Hari ini 01.01.2013 sudah. Sekejapan sahaja rasa masa telah berlalu. 2013 telah tiba meninggalkan 2012 yang penuh kenangan. 2013 Telah Tiba Dan 2012 Penuh Kenangan Blogging 2012 adalah tahun penjenamaan

 1,421 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil

29 Disember 2012 Ibu Mifzal 8

Oh! mood ibu untuk join contest mahupun giveaway kebelakangan ini bagai dipaksa-paksa. Mood ke laut sejak akhir-akhir ni. Bukan mood join contest atau giveaway saja, kadang-kadang mood nak berblog pun

 1,268 jumlah dibaca

Beriklan Dengan Komli Pula :)

11 Disember 2012 Ibu Mifzal 28

Akhirnya, permohonan untuk beriklan dengan Komli diterima. Dulu, Komli ni dikenali sebagai Admax. Sekarang dah tukar nama Komli selepas diambil alih oleh Komli Media. Ibu pun baru tahu ni. Sebelum

 1,586 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini