Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 27 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah..naik raya ni rezeki masih lg ada..kali ni dapat lagi BE dari Nuffnang…seperti biasa..slot iklan di Large Rectangle masih menjadi pilihan nuffnang’s advertisers..mungkin tmpat tu agak strategik kot…

kali ini..blog KMA dapat iklan dari IKEA plak..so total BE utk tahun ni dah jd 27 iklan BE dah..

IKEA 2011 Catalogue Launch LR


ps : BE..BE..singgah sini la lagi ya..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. DaHLia berkata:

    Ikea ni macam dah abis kan? huhu
    xsampai seminggu pun. dah xkuar dah

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha hehe…x dpt lg nak beli hp nga duit nuffnang sbb even Be banyak tp earning ciput coz traffic kurang..hehe..tp x pe la mana tau suatu hari nnt kan..

    kau pun leh tahan BE tuh..pas ni leh beli samsung wave kalau berkenan..

  3. mamashasha berkata:

    tahniah ainey…aku baru 12…ko dah 27…masyukkk! boleh beli hp lagi satu nanti…hehe

    weh hp baru tu…jatuh cinta aku! ringan betul rege pun boleh tahan….

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @Zairie Husin thanks

  5. Zairie Husin berkata:

    bestnyer dapat BE 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge