Bila Ibu Suka Online Shopping..


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Bila ibu suka shopping online..jawapnya abih la duit ibu dlm akaun maybank tuh…huhu..susah tul bila membeli n berbelanja ni hanya di hujung jari je…skang ni dh x perlu nak bersesak kat mall utk membeli belah..buka je PC..then pilih benda yg nak dibeli..kendian transfer duit..pastu esok lusa..barang sampai..hehe..senang n mudah kan…

Yup mmg senang..yg susahnya nak cari duit wat belanja beli online tuh..hehe..bulan ni saja ibu berbelanja ratusan ringgit utk barang Mifzal Arsyad yg ibu beli secara online..hehe..4 boy suit, 2 anak patung n 1 beg..huhu..ni ada hati nak beli lg ni..huhu..

Ibu suka beli online ni barang tertentu je..selalunya baju2 mifzal la..tambah2 nak raya ni kan..lagi pun baju2 budak ni cute2 la..nsb anak ibu boy..kalu anak girl..mau juling mata memilih baju yg cute n cantik2 tuh..

Korang suka beli barang online x?

Gambar : salah satu baju yg ibu beli online..tgk dak tecik ni skang susah nak diajak bergambar..huhu..

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. NUR berkata:

    waaaah sekarang update pakai bb je ek…. bagus la ainey…
    nur pun suke shoping online cz xyah kuar umah hehehehe minggu lepas je dh abis rm200 beli bj nur hahahahaha..
    bo bengkok hubby hahahahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge