Awat Lah Rasa Sangat Malas Ni?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

selamabt berbuka puasa semua…di kala rs sgt2 malas ni sbb perut tgh kenyang..pas melantak nasi kerabu ..ibu gagahkan jgk utk mengupdate blog..sbb x mau kasi blog bersawang la ni

perasan skang ni sgt2 la malas….penyakit M yang payah nak cr ubat nih…esok ibu ada meeting…pn rs malas nak pegi tp terpaksa pegi gak..ya la orang penting katakan penting la sbb nak kena catit minit..haha ..kalaula boss ibu baca blog ni..rs nak mintak MC je esok.. MC lok lok ..leh ke gitu..

ibu rasa mood nak raya dah datang la..hati asyik duk pikir nak pi shopping raya je ni..nak balik kampung je ni…puasa lum penuh lg…tp poyo dah duk pikir nak raya…ok..raya kali ni…giliran beraya di kampung ibu..tu yg sgt2 excited nak beraya ni…x sabar nak balik kampung..moga perjalanan pergi n balik kami selamat hendaknya…td dah apply cuti n bos pun dah luluskan..ibu mintak 5 hari cuti bermula 5hb – 13hb Sept 2010..tp siap bagi hint kat boss tuh..mungkin cuti akan dilanjutkan..hehe..sbb 13hb tu sepupu ibu kawen..serba salah gak kalau x pegi sbb alang2 dah kat kampung..maknanya 14hb la kot bertolak balik semula ke perak…insya Allah..

hish..br hari ke-13 puasa dah sibuk citer pasal nak raya…huhu..jgn maraa aa..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. fazilzura berkata:

    haku lg le.. dgn mmg xdak keje, org pun cm lemau jek.. dgn opis yg sejuk .. mmg sgt2le MALAS…
    last weekend mmg pecah rekod, aku x kuor umh pun cz malassssssssssssssssssssssssssssssss….

    aku cuti raya 8-20hb heheheheh

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha

    hehe..tu la..x balik kg ke ujung minggu ni bed?

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira

    tu la pasal..hati duk ingat nak raya je ni..

  4. mamashasha berkata:

    haha ainey baru 13 hari kan…hujung minggu ni pun cuti panjang mood raya sudah mariiii!!!heheb aku pun sama daaaa

  5. ardinihumaira berkata:

    dni pon duk citer hal raya gak hik3… seronoknya kan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge