Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alhamdulillah


Assalamualaikum wbt..

minggu ni..ibu baru je jengah blog ni..smlm ibu baru balik dari Port Dickson, N9…ada kursus PTK (Generik) 2 hari…n bulan depan nnt 22/2 ibu ke Langkawi, Kedah lak..untuk PTK (Fungsional) plak..huhu..berjalan je kejenya..result periksa x tau la lulus ke x..

pg tadi ibu..bukak je blog ibu ni..ibu ada baca msg dr Dayah a.k.a Wijdan kat ‘Sembang Saya’..dalam hati ibu..wah..ada berita baik??

Alhamdulillah…ibu dapat cabutan bertuah…Giveaway yg dianjurkan oleh dayah baru-2 ni..

dah lama rsnya x dapat cabutan bertuah ni..last bila ya..ms zaman anak dulu kot..

apa2 pun..ibu happy sgt..pada dayah & shukrina..thanks a lot sbb buat giveway ni n pilih nama Ibu Mifzal Arsyad untuk jd salah seorang yang bertuah….

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mamashasha –> hehe..tu la aku br tau..tahniah kat kau bed..
    alyyani –> macih alya..tu ka x sangka lak dapt..dari bulan 12 lg busy ni..thn ni lg busy..huhu..tp apa pun..usaha & penat lelah kami sgt berbaloi…sbb dpt pencapaian terbaik utk thn lepas..alhamdulillah..
    mamauzma –> hehe..tq..ha ah..ini pun dah lama x dpt cabutan bertuah ni..
    el –> hehe..busy el..tu yg jrg bukak blog nih..moga2 lulus la PTK ni..leh la dpt anjakan gaji nnt..uhuk..

  2. el berkata:

    amboi lama x update blog terus dpt adiah..cayalahhhh..hehehehe
    ko ni sakan berkursus..hope dpt result yg cemerlang gemilang terbilang..hehehehe

  3. mama uzma berkata:

    wahh
    oklah tu dpt hadiah..bukan senang tau…
    taniah2

  4. alyyani berkata:

    sama cam bed la ye dpt cabutan bertuah. tahniah! busy betul ainey bulan ni ye 🙂

  5. mamashasha berkata:

    tahniah ainey…la aku nye dah sampai ko baru dpt berita….hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge