Aktiviti Hari Ahad Ibu & Mifzal


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
 
Semalam, 07 Februari 2010 kami sekeluarga ke Ipoh atas urusan menemani abah ke IPIP, Hulu Kinta, Ipoh. Itu adalah rutin abah setiap 2 minggu sekali apabila semester pengajiannya bermula bulan Januari lepas..untuk yg mana x tau lg..abah tgh buat degree pengajaran sekolah rendah kat OUM secara separuh masa..insya Allah..kalau x de aral ujung tahun ni abah grad la..pas tu ibu lak nak sambung belajar..hehe..(hasrat yg asyik tertangguh je sebelum ini)..

kebiasaannya ibu x bawak mifzal bila hantar abah pi IPIP…tp kebetulan lak.pengasuh ke Johor menghadiri kenduri kahwin anak sedaranya..bukan sengaja x mau bawak..kelas abah lama..dari kul 10 pg sampai 5.00 ptg…sure boring nnt..boleh je sebenarnya kalau ibu nak lepak kat umah SIL ibu yg kat ipoh tuh..tp tu la..ibu segan n malas nak ke sana..so paling dekat tempat ibu leh bawak mifzal jenjalan area situ adalah Pasaraya Giant je..lg satu nak bwk jejauh pun ibu bukan reti sgt jalan2 kat ipoh ni..huhu..
ok la..meh kita tgk gmbr mifzal & ibu yang keboringan tunggu abah..

 

   :: koleksi gambar mifzal menyusu dalam keta pas letih main2 ::
 
 
 :: ibu yang poyo..haha..tayang spek (murah je) ::
 
 
 
 :: boring ye dik? ::
 
 :: sama x kami? ::
 

:: haha..pasan x taik lalat kt pp mifzal? ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to ryn —> ha ah..mmg lama menunggu..nasb baik ada mifzal..leh aku main nga dia..kebiasaannya aku x bwk mifzal sbb kesian kat dia kan..berlama2 cam..mesti x selesa bila nak tido bagai..aku pun sampai skang lum expert lg bandar ipoh tuh..kalau gi tmpat x biasa mmg kena makan buah langsat dulu la..ntah2 mana2 pegi nnt..hehe

  2. Ryn berkata:

    lama tu ko nak nunngu dr 10am – 5pm…kalo aku sejam pn dah kejung…hehehehe…

    p/s : kalo balik kedah mlm2 selalu tersesat kt bdr ipoh tuh…skrg dah tk berani berenti kat ipoh dah sebb nnt sesattttt….kes jarang2 balik…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mamashasha —> ha ah..dah aku malas nak berjalan ke mana..gi gak giant bwk mifzal men kat playground sana..ihik..tu la nak bergaya punya pasal..skang ni layout akku dah ok kot..cuma dlm proses update..

  4. mamashasha berkata:

    ainey….sian mifzal tunggu abah dlm kete…muka boring lagi….haha spek murah pun takpe asal bergaya…..kali ni baru dpt full view blog kamoo…b4 this kuar putih aje…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge