4th KMA’s Giveaway : Top Commentor a.k.a Pengomen Terbanyak


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ok..sblm tuh…3rd KMA’s Giveaway iaitu perlu capture no. 28208 masih lg berlangsung…sbb masih blm ada pengunjung yg berjaya capture no istimewa tu lagi…so kita kena tunggu la sapa yg bertuah tu ya…

w/pun 3rd giveaway masih valid…ibu sgt2 la bermurah hati ni puji diri sendiri untuk buat lg giveaway…suka ibu nak berkongsi rezeki yg ibu dapat w/pun secoit je kan nga korang yg sgt2 setia mengunjungi blog KMA yg makin hari makin suram ni..

idea nak buat giveaway Top Commentor ni dah lama dah terperuk..nak tunggu waktu sesuai jer ni..so skang rs cam dah sesuai la ni..tu yg nak anjurkan giveaway lg ni..hehe

ok…kita tgk syarat2 penyertaan dulu ya…

1). Seorang blogger yang mempunyai blog. ada ke blogger yg x dak blog
2). Wajib menjadi follower blog KMA & Detox’s Store haha kena paksa..yeah
3). List kan url blog KMA & Detox’s Store di dalam bloglist memasing. tujuan senang korang nak jenguk blog ibu ni n komen
4). Jadilah pengomen terbanyak pada bulan semasa.
5). komen yg berkaitan dgn post sahaja dikira..jika selain dr itu..komen tersebut tidak akan dipublishkan. sebarang surat rayuan tidak akan dilayan..hehe
6). Komen yg cukup syarat akan dipublish dan dikira secara automatik menggunakan widget “Pengomen Bulanan Terbanyak”
7). Tempoh giveaway berlangsung adalah pada bulan OKTOBER 2010 & NOVEMBER 2010 (bermula pada 1hb pada bulan yang berlangsung)
8). Pemenang bagi bulan Oktober 2010 akan diumumkan pada 1hb November 2010 dan Pemenang bagi bulan November 2010 akan diumumkan pada 1hb Disember 2010 atau leh refer terus pada widget top commentor

:: klik untuk lebih jelas ::

apa lg eh? ok setakat ini dulu..kalau ada perubahan akan dimaklumkan dari masa ke semasa.
HADIAH ?

Pemenang Bulan Oktober 2010 & November 2010 masing2 akan menerima

Wang Tunai = RM50.00
1 pack Original “Jun Gong” Detox Foot Patch

jika berminat..jom komen ..

ps : post2 lama juga boleh dikomen dan komen akan dikira jika berkaitan dgn post….tidak terikat pada post2 terkini sahaja..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. LyNn'Azlina berkata:

    saya nk jugak sekali sekala jd toppengkomen ni..mulai skang sy akan raji kaomen..bukan sekadar nk shout jer..

  2. kakngah berkata:

    ok. noted.
    harini nak stat mengomen dah..
    :>

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @kakngah

    ha ah..komen sahaja…x perlu buat entri

  4. kakngah berkata:

    hai…
    nak tanya.. komen jek kan??
    nak kene buat n3 ke???
    hadiah yang menarik nih!

  5. SyUhAdA berkata:

    wah…macam bes je…
    nie yg nak kena join nie~

  6. ILA HAFIZ berkata:

    wahh best ni.. kenala komen byk2..hehe

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @darkbatman

    ha ah..kena la selalu komen..

  8. darkbatman berkata:

    wahhh.. hadiah dh ckp menarik..kne salu komen ne..eheee. bleh canang2kan kat org kg nt.heheee

  9. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mama zharfan

    post2 lama jgk boleh dikomen n akan dikira jika komen tersebut berkaitan dgn post..

  10. mama zharfan berkata:

    wah menarik ni…komen utk post yg lama2 pun kira gak ker? me rasa nak join 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge