4th KMA’s Giveaway : Top Commentor a.k.a Pengomen Terbanyak

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ok..sblm tuh…3rd KMA’s Giveaway iaitu perlu capture no. 28208 masih lg berlangsung…sbb masih blm ada pengunjung yg berjaya capture no istimewa tu lagi…so kita kena tunggu la sapa yg bertuah tu ya…

w/pun 3rd giveaway masih valid…ibu sgt2 la bermurah hati ni puji diri sendiri untuk buat lg giveaway…suka ibu nak berkongsi rezeki yg ibu dapat w/pun secoit je kan nga korang yg sgt2 setia mengunjungi blog KMA yg makin hari makin suram ni..

idea nak buat giveaway Top Commentor ni dah lama dah terperuk..nak tunggu waktu sesuai jer ni..so skang rs cam dah sesuai la ni..tu yg nak anjurkan giveaway lg ni..hehe

ok…kita tgk syarat2 penyertaan dulu ya…

1). Seorang blogger yang mempunyai blog. ada ke blogger yg x dak blog
2). Wajib menjadi follower blog KMA & Detox’s Store haha kena paksa..yeah
3). List kan url blog KMA & Detox’s Store di dalam bloglist memasing. tujuan senang korang nak jenguk blog ibu ni n komen
4). Jadilah pengomen terbanyak pada bulan semasa.
5). komen yg berkaitan dgn post sahaja dikira..jika selain dr itu..komen tersebut tidak akan dipublishkan. sebarang surat rayuan tidak akan dilayan..hehe
6). Komen yg cukup syarat akan dipublish dan dikira secara automatik menggunakan widget “Pengomen Bulanan Terbanyak”
7). Tempoh giveaway berlangsung adalah pada bulan OKTOBER 2010 & NOVEMBER 2010 (bermula pada 1hb pada bulan yang berlangsung)
8). Pemenang bagi bulan Oktober 2010 akan diumumkan pada 1hb November 2010 dan Pemenang bagi bulan November 2010 akan diumumkan pada 1hb Disember 2010 atau leh refer terus pada widget top commentor

:: klik untuk lebih jelas ::

apa lg eh? ok setakat ini dulu..kalau ada perubahan akan dimaklumkan dari masa ke semasa.
HADIAH ?

Pemenang Bulan Oktober 2010 & November 2010 masing2 akan menerima

Wang Tunai = RM50.00
1 pack Original “Jun Gong” Detox Foot Patch

jika berminat..jom komen ..

ps : post2 lama juga boleh dikomen dan komen akan dikira jika berkaitan dgn post….tidak terikat pada post2 terkini sahaja..

 299 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*