Infolinks Kembali

31 March 2017 Ibu Mifzal 8

Last guna iklan Infolinks di blog IbuMifzal.Com, seingat ibu pada tahun 2012. Uih! dah lima tahun sebenarnya merajuk dengan penyedia iklan ini hehe :p. Sebelum ini memang pernah guna pengiklan

Demam Bengkak Tonsil : Punca dan Rawatan

Demam Bengkak Tonsil : Punca dan Rawatan

30 March 2017 Ibu Mifzal 4

Aduhai, 5 hari tidak berblog. Cuti sekejap gara-gara ibu mengalami demam bengkak tonsil. Sakitnya tekak, nak menelan bukan main susah. Nak telan air liur pun sakit sahkan nak telan makanan.

Langgan Streamyx 8Mbps Bundle With Hypptv

25 March 2017 Ibu Mifzal 2

Huihhh! Tarik nafas lega ibu sekejap. Akhirnya streamyx yang ditunggu-tunggu sudah tiba. Rasanya permohonan paling lama diproses kot. Hampir setahun lebih tempoh penantian. Ingatkan  dah nak berputus asa. Tapi dapat

Resipi Karipap Gulung @ Sardin Roll

23 March 2017 Ibu Mifzal 1

Ibu sebenarnya tak pasti sama ada ibu dah pernah kongsikan resipi karipap gulung atau sardin roll ini di blog IbuMifzal.Com. Tak mengapa lah, kalau dah pernah kongsikan sebelum ini pun,

Tarikh Tayangan Filem ‘Beauty And The Beast’ Di Malaysia

21 March 2017 Ibu Mifzal 0

Pastinya peminat-peminat filem Beauty And The Beast ternanti-nanti tarikh tayangan filem kegemaran ramai ini di Malaysia. Heboh sebelum ini, tarikh tayangan filem ini ditangguhkan kerana terdapat babak yang perlu disunting kerana dikatakan

Menebus Point Astro Circle

21 March 2017 Ibu Mifzal 3

Baru sekarang ibu berkesempatan untuk menebus point Astro Circle. Bertahun kumpul mata, tetapi tak dapat banyak pun. Sehingga bulan Februari 2017, baru 2200 lebih mata yang berjaya dikumpul. Sebenarnya jumlah itu

Lagu OST Moon Lover : Scarlet Heart (Ryeo) – For You

20 March 2017 Ibu Mifzal 0

Ibu sudah habis menonton k-drama Moon Lover : Scarlet Heart (Ryeo) lakonan pelakon kegemaran ibu, Lee Jung Ki. Suka sangat dengan drama tersebut walaupun jalan ceritanya ada juga yang buat

Nasi Berlauk Air Dingin Husna @ Tapah

19 March 2017 Ibu Mifzal 2

Alhamdulillah. Akhirnya dapat juga Ibu merasa kelazatan Nasi Berlauk Air Dingin yang sangat-sangat popular di Kelantan walaupun ketika ini tidak berada di Kelantan. Makanan kegemaran yang pasti dicari bila balik

Pengalaman Menggunakan Produk Bio-Essence Tanaka White

18 March 2017 Ibu Mifzal 10

Kira-kira sudah sebulan ibu mencuba produk ini. Beli gaji bulan 2/2017 dan ini sudah nak dapat gaji 3/2017. Sekejap je masa berlalu :p. Sebenarnya, sebelum mencuba produk ini, sudah banyak

Antara Sebab Permohonan BR1M 2016 Tidak Diluluskan

8 March 2017 Ibu Mifzal 2

Agihan bayaran fasa pertama Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M 2016) telah bermula. Bayaran sebanyak RM1050.00 akan diterima oleh KIR yang berpendapatan bawah RM3,000.00 dan RM900.00 akan diterima oleh KIR yang berpendapatan