Tetiba Rasa Boring Dengan Layout Nih!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ooppss!!  smlm langsung x update blog..why? bukan bizi pun tp problem nga internet…dek malas nak update guna handphone..so smlm no update la dr KMA…

hari ni check sumber..no update mengenai JAWATAN KOSONG….x per..kalau ada update lelaju je ibu buat post dlm blog ni..bukan apa…niat hati nak tolong kengkawan yang masih mencari2 kerja ni..tolong meng’war-warkan’ berita mengenai kekosongan jawatan dlm sektor kerajaan..di samping juga nnt mungkin jd panduan berguna utk ibu agar sentiasa alert dgn iklan jawatan kosong ni sbb ibu aim nak apply jgk utk jawatan yang bersesuaian bila ibu dah grad nnt..oh lambat lagi…berapa tahun lg..ihik…insya Allah…

ok..ok..bukan nak citer pasal keja kosong sebenarnya…tp ingat nak tukar layout blog ni..cam boring plak..nampak putih je..rs nak glitter plak..tp bila pikir2 nak kena edit2 balik widget2 n code html tuh..mcm malas…kan best kalu ada magic leh “ting” semua bertukar..ihik…

kena tunggu time rajin la..skang ni keje opis pun ada..boring buat keje..belek blog jab..x pun belek BB jab update status kat FB or twitter…kalau semua boring…mula la tgk jam rs cam nak balik umah je…hahah..

ok la..tu dulu la..dah merapu dah..sbenarnya x tau nak update apa gak ni..hehe

 

– Ibu Mifzal Arsyad –



Jom Kongsi!

Related Posts:

213 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge