Tetiba Rasa….

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Serius..tetiba rasa……

Nak tukar handphone nga adik…huhu…ibu dah boring ni guna phone BB Torch…

Dulu HTC Wildfire tu kepunyaan ibu..pastu disebabkan ibu ni seorang kakak yg baik hati…ibu sedekahkan phone HTC tu kat adik..kira x puas guna pun..br sebulan beli dh bagi kat adik..huhu..masa tu x rs BB ni x best..bila dh guna BB Torch sepenuhnya..br la rs ianya indah khabar dr rupa..huhu

Ibu nak pakai hp Android plak…x kisah la murah ke mahal…huhu…menyesal..menyesal beli BB Torch….huhu..

Ibu offer utk tukar BB Torch nga HTC Wildfire..laju je adik ibu tu setuju..huhu..tp x tau la bila nak tukar sbb adik tu duk kat Johor..raya ni kot..br jumpa..hehe..

Nak beli baru? Huhu..no money la..ibu nak kena spend byk duit utk study ni..semester ni mmg menuntut pengorbanan duit..sem lepas leh jimat sbb duk asrama..sem ni kena duk kat hotel la….plus lg nga pengangkutan n makan minum + photostat nota2…sakit poket ibu..huhu..x pe la..redha je la..huhu

ps : kan best jika ada duit banyak dlm tangan..laju je ibu pi beli handphone baru… 😀

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge