Berkenannya : Samsung Galaxy SII Warna Pink!

10 November 2011 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera waduh..waduh…ibu sgt berkenan dengan smartphone Samsung Galaxy SII yg berwarna pink…sgt comel…baru je di launched kat Korea Selatan…huhu bila la plak nak sampai kat Malaysia

 1,006 jumlah dibaca

Tetiba Rasa….

30 Julai 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Serius..tetiba rasa…… Nak tukar handphone nga adik…huhu…ibu dah boring ni guna phone BB Torch… Dulu HTC Wildfire tu kepunyaan ibu..pastu disebabkan ibu ni seorang kakak

 909 jumlah dibaca

Tukar Lagi…

17 April 2011 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya ampun…ibu tukar lagi…eh…lebih kepada beli lagi sbnrnya…gini lah ibu bila dh minat..ya sgt minat pd gagdet2 gini… Baru je bulan 2 hari tu ibu

 697 jumlah dibaca