Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam Tahun 2013

JAWATAN KOSONG: Pekerja Part Time Diperlukan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Belum pun masuk tahun 2013, tapi ibu dah tak sabar nak tahu tarikh pembayaran gaji bagi tahun hadapan. Bab duit dan gaji ni memang teruja untuk ambil tahu. Tarikh-tarikh pembayaran gaji ni pada ibu sangat penting untuk ibu gunakan bagi membuat bajet bulanan untuk tahun 2013 nanti.



tarikh bayaran gaji kakitangan awam 2013

ps : Untuk cetak jadual ini, boleh ‘right click & save as’ terlebih dahulu.

Related Posts:

Add a comment »10 comments to this article

  1. kata gaji 18/12/2013 sampai sekarang tak adapun
    pdrm pun hari ini ker

    Reply

  2. gaji gaji gaji….style

    Reply

  3. Bila Bonus 2012 Dibayar? | Ibu Mifzal Arsyad™
  4. dengan adanya jadual gaji ni blehlah merancang kewangan
    Jom baca entri terbaru di blog hairulafiz : Lego pertamaku….My Profile

    Reply

  5. mcm akhir je bulan january tu kan.hehe
    Jom baca entri terbaru di blog pahan : Versi 18X — Update paling menarik dari blog walking #5My Profile

    Reply

    • mostly dibayar hujung bulan kecuali ms raya haji je..raya puasa pun dibayar pas raya…adeh…okaylah..x de la sesak sgt menunggu gaji lebih dr sebulan nnt..hehe

      Reply

  6. tq for sharing ibu, boleh inform my sister ni ;)
    Jom baca entri terbaru di blog ajumohit : Tonton Adam Dan Hawa Episod 41 ~ 44My Profile

    Reply

CommentLuv badge

Hak Milik Sebahagian © 2008 - 2013 · IbuMifzal.Com · Proudly powered by WordPress