Sony Ericsson Satio Untuk Alyyani

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hehe…gambar jer la…khas bg menjawab pertanyaan alyyani……

kah…kah..jgn plak ada yg terkejut baca tajuk…

ibu pernah mintak nk pinjam tepon ni nga abah utk seminggu jer…x dikasinya..hehe…ya la x kan abah nk guna hp ibu LG lolipop tu kn….warna pink lg…hehe..

ps : entry ni juga ni ditulis n dipublishkn dgn handphone satio se ni…cuma gmbar saja diedit dgn lappy tp diupload dgn handphone….buat entry pakai hp ni mcm guna lappy gak cuma skrin kecik..pastu keypad touch screen..satu2 tekan..huhu boring ibu…lenguh tangan…speed loading sgt2 laju sbb guna wi-fi streamyx…hehe…sini x dak 3G ya…..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



10 Comments

  1. kimi — alhamdulillah..ada la rezeki sket..tu yg leh tukar hp baru tuh..hehe

    bed — hehe..bagi gambar je la….

    nur — tu la..saja buat tajuk tuh kasi naik sket trafic kah…

    zura — kau pun nak gak ke? leh copu paste je la gambar hp tuh..heheh

    nome — huhu..handphone LG tu la jgk ainey pakai..tp kira masih baru gak ler..beli bulab lepas….

    jue — hehe

    alyyani — hehe..sj tajuk tu..kasi gempak sket…kah…ainey pun x la kisah sgt hp SE ni..sbb x baper minat..tp asben ainey minat sgt nga SE ni..kah.. x leh bayangkan kalau asben ainey pakai hp pink nih..hehe…gambar stu..ainey ys set kan..pas tu pesan jgn tukar..nsb baik asben x tukar gambar..kalau x merajuk la..hehe

  2. heheh baca tajuk dah best dah rasa. hehehe.. perasan jek! ooo hp ni ke. tak pnh nmpk lg. SE dah ada touchscreen ek? cmne nak tuka dah ainey nye kaler pink. kang tak kua dari poket lak hp tu bila hubby pakai.

    gmbr kt hp tu cunlah! 😉

  3. hehehe ingatkan ainey belikan allyani sony hikhik… rasa terus nak terjah umah allyani tuk said tahniah hikhikhik

  4. Lepat Pisang — hehe…biasa je hp ni…cuma yg bestnya camera ia la..12.1 megapixels..skang ni pun asyik duk tanya..abah mifzal bila dia boring pakai hp ni..hehe….

  5. Wow!hebat tu handphone kak tengah pakai ni..he..he..takper..pakai jer kak…bila dia bising sangt,baru bagi..he..he..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge