Kali Ini Cukup La Kot!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


huhu…x mau dah….pas ni nak kena jaga lelok la..serik dah ooii…ya la..dek kecuaian ibu..kena ganti baru..abih duit beli handphone lagi..

kali ni kena guna duit sendiri la..abah dah x mau sponsor dah..huhu..kata abah..tahun ni saja dah banyak hp ibu dpt n rosak..tp ada gak yg ibu bagi kat adik ibu…

ok..ok…tahun ni ibu tukar handphone 4 kali..huhu…memula tukar utk tahun ni..after handphone CSL yg dibeli oleh abah tahun lepas dah rosak..so pujuk punya pujuk..dapat la handphone LG Lollipop tuh.. lepas tu..dpt handphone free sbb langgan postpaid maxis..hp motorola EM330 kot..x ingat la modelnya….

:: skang dua2 hp ni masih ok..tp hp LG Lollipop ibu dah bagi kat adik ibu, Ayu ::

w/pun dua2 handphone tu x rosak..ibu pi gatai tangan beli handphone melalui online..tp beli yg lookalike je la..Iphone LookAlike..murah je..dlm RM300++..konon nak ber Wi-Fi la..

tup..tup..balik dari kampung..ntah cemana ntah..hp Iphone Look Alike tuh leh jatuh n pecah cermin touch screennya.. asalnya ibu letak atas printer x pasang printer tu cam licin n then hp pun ‘gedegang’ jatuh…lgsng x leh guna touch screennya..abih tu cemana nak pakai..x leh nak tekan2 apa dah..huhu…

:: Iphone Ciplak yg dah pecah cermin..tu la nak beli sgt yg murah..padan muka ..lain kali beli la Iphone betul..huhu ::

huhu…..keesokannya..ibu ni x senang duduk la..duk memikirkan hp yg dah rosak tuh..nak pakai cemana? ibu dah la ada dua nombor ni..pas tu tindakan drastik ibu telah buat…x kira nak beli handphone hari tu jgk..bagitau abah..nak beli hp baru…abah ckp..x yah la beli dulu…tunggu la..nnt abah belikan bila abah dapat duit abah nnt..bukan lama pun dah…..aik..abah ni..sblm tuh ckp x mau sponsorkan dah..tp..ibu x dengaq jgk..sbb kat hati ni dah x sabar nak berhandphone baru lagi….duk gelojak nak beli handphone dan tu jgk…..huhu..

tambah2 duk pikir duit ibu tgh ada w/pun sket ….alang2 nak beli hp..beli yg puas hati terus la..

maka dgn rasminya..Samsung Wave GT-S8500 dah jadi milik ibu…


:: huhu..dah beli br rs cam sayang kat duit..cemana? tp handphone ni mmg best la pada ibu.. ::
klik SINI untuk Full Spec Samsung Wave

ps : x pa la..nnt claim nga abah..leh ya abah..huhu..



Jom Kongsi!

Related Posts:

217 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


10 Comments

  1. Pingback: Samsung Wave 3 Pun Jadilah!!

  2. Pingback: Samsung Wave 3 Pun Jadilah!! - Keluarga Mifzal Arsyadβ„’