Header Blog KMA Yang Baru


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterah


sungguh..ibu ni bukanlah seorang yg kretip nak edit gambar..tambahan plak tiada la kerajinan…sbb tu header blog ibu ni sgt2 la simple..

rasanya takat ni ada 4 jer header blog yg ibu penah buh kat blog..seingat ibu la..

header blog yang memula ibu guna masa blog di diaddresskan http://ibu-mifzal-abah.blogspot.com

:: 1st header ::

after tukar ke add http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com ..headers ini menghiasi blog ibu..

:: 2nd header : masa ni perasan banyak gak header ni di blog kengkawan yg join giveaway KMA ::

:: 3rd header : alang2 dah ada watermark kan..ibu pun buat la as header blog..hehe ::

:: 4th header a.k.a yang terkini : suka nga gambar ni bila abah n mifzal masing sengih bila diambil gambar…(abaikan sengih menyeringai abah mifzal tuh…hehe) ::

see..simple kan header blog ibu…lepas ni x tau nak buh header cam mana plak..hehe..

ps : motip entry ni? x dak motip sbb ibu x tau nak update apa.walhal..ada je ceritanya..tp di kala mood berblog ibu ini tgh weng..weng.weng..mcm rs x tau nak karang ayat mcm mana..huhu..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
132 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge