Infolinks Kembali

31 Mac 2017 8

Last guna iklan Infolinks di blog IbuMifzal.Com, seingat ibu pada tahun 2012. Uih! dah lima tahun sebenarnya merajuk dengan penyedia iklan ini hehe :p. Sebelum ini memang pernah guna pengiklan

Demam Bengkak Tonsil : Punca dan Rawatan

Demam Bengkak Tonsil : Punca dan Rawatan

30 Mac 2017 4

Aduhai, 5 hari tidak berblog. Cuti sekejap gara-gara ibu mengalami demam bengkak tonsil. Sakitnya tekak, nak menelan bukan main susah. Nak telan air liur pun sakit sahkan nak telan makanan.

Langgan Streamyx 8Mbps Bundle With Hypptv

25 Mac 2017 0

Huihhh! Tarik nafas lega ibu sekejap. Akhirnya streamyx yang ditunggu-tunggu sudah tiba. Rasanya permohonan paling lama diproses kot. Hampir setahun lebih tempoh penantian. Ingatkan  dah nak berputus asa. Tapi dapat

Resipi Karipap Gulung @ Sardin Roll

23 Mac 2017 0

Ibu sebenarnya tak pasti sama ada ibu dah pernah kongsikan resipi karipap gulung atau sardin roll ini di blog IbuMifzal.Com. Tak mengapa lah, kalau dah pernah kongsikan sebelum ini pun,

Menebus Point Astro Circle

21 Mac 2017 3

Baru sekarang ibu berkesempatan untuk menebus point Astro Circle. Bertahun kumpul mata, tetapi tak dapat banyak pun. Sehingga bulan Februari 2017, baru 2200 lebih mata yang berjaya dikumpul. Sebenarnya jumlah itu

Nasi Berlauk Air Dingin Husna @ Tapah

19 Mac 2017 2

Alhamdulillah. Akhirnya dapat juga Ibu merasa kelazatan Nasi Berlauk Air Dingin yang sangat-sangat popular di Kelantan walaupun ketika ini tidak berada di Kelantan. Makanan kegemaran yang pasti dicari bila balik

Antara Sebab Permohonan BR1M 2016 Tidak Diluluskan

8 Mac 2017 2

Agihan bayaran fasa pertama Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M 2016) telah bermula. Bayaran sebanyak RM1050.00 akan diterima oleh KIR yang berpendapatan bawah RM3,000.00 dan RM900.00 akan diterima oleh KIR yang berpendapatan