Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wordless Wednessday : My Handsome Boy


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

image

ps : maaf sayang, ibu sangat sibuk kebelakangan ni, tak dapat la kita pergi bercuti dan mandi kolam walaupun dah dapat voucher percuma. 🙁

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


12 Responses

  1. yusri berkata:

    oppa gannam stail…huhu
    Jom baca entri di blog yusri : Aku, Basikal dan Daun Kapal TerbangMy Profile

  2. Sara berkata:

    hensemnyer :)hehehe jadi menntu nak?

  3. Hafizul berkata:

    hamboi2…..bergaya sakan yer..nasib uncle tak ada anak perempuan..kalau tak habis la..hahaha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #35 – Terima Kasih Suri – Blog cahayacinta.comMy Profile

  4. beckhrooy berkata:

    takpe, hansome boy itu memahami maknya
    Jom baca entri di blog beckhrooy : Trafik Blog Tertinggi 6000 UV Beckhrooy.comMy Profile

  5. pahan berkata:

    mesti anak akak terharu tengok pic ni bila dah besar nanti 😛
    Jom baca entri di blog pahan : Blogger Paling Kool di Malaysia Bulan November 2012My Profile

  6. ajumohit berkata:

    mmg handsome and owesome 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : iPhone 5 gadget impianMy Profile

  7. UpProfits berkata:

    Sian Hensem boy xdpt gi jln2..hehe

    **Jk sudi, jom support saya dlm Contest iPhone 5 Gadget Impian..

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian
    2. Klik butang G+1 (Google Plus)
    Jom baca entri di blog UpProfits : Cabaran iPhone 5 Gadget Impian bermulaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge