Update Terkini #Bersih 3.0 Di Twitter


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari ini 28 April 2012, seperti yang kita sudah maklum #Bersih 3.0 akan diadakan oleh Gabungan Pilihan Raya Bersih & Adil (Bersih) di Dataran Merdeka.

Dan, kepada yang teringin untuk mengikuti perkembangan #Bersih 3.0 boleh la ikuti #Bersih di twitter. Ramai yang rajin mengemaskini perkembangan terkini.

ps : Pendapat peribadi ibu plak..mmg negara kita perlukan sebuah pilihanraya yang bersih dan adil tapi cara pendekatan bantahan mengenai suasana pilihanraya sekarang perlu la kena..pada ibu x perlu lah berarak bagai…mmg boleh menimbulkan kekecohan ketika berarak..bila polis dah bagi kebenaran untuk berhimpuan di tempat yang dibenarkan, sepatutnya penganjur perlu la patuh sbb negara kita ni masih ada undang-undang..haish..x sabar nak pilihanraya 😀

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. puanbee berkata:

    setuju dgn pendapat …
    Jom baca entri di blog puanbee : Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam …My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge