Gambar Perhimpunan Bersih 3.0


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Gambar-gambar di bawah ini, ibu ambil dari facebook Harakahdaily. Gerunnya tengok lautan manusia yang berarak ke arah Dataran Merdeka..khabarnya gas pemedih mata pun dah dilepaskan oleh pihak PDRM untuk menyuraikan perhimpunan tersebut..

Terbaca juga yang ada anak-anak yang di bawah oleh penjaga merea untuk menyertai perhimpunan ini telah terpisah dari penjaga mereka..kesian la plak..rasanya x payah la bawak anak-anak yang masih kecik nak berdemo..hmm..

ps : cepat la pilihanraya…dah x sabar nak memangkah ni.. :p

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Hafizul berkata:

    Emm sesak molek nampak. Haha. Kalau saya baik duk rumah dari pergi ke tmpt mcm ni. Emm nak mengundi ke dop tahun ni…hahaha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kopi Radix Yang KacakMy Profile

  2. puanbee berkata:

    ye ke ada anak tertinggal , ? kenapa lah sampai gitu ..tinggal lah anak tu .. bahaya betul
    Jom baca entri di blog puanbee : Kebaikkan memakai Premium Beautiful Korset semasa dalam pantang …My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge