The Red Warriors Menang


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ps : sorry topik bercampur aduk – malas nak tukar tajuk..aci x..heheh

tetiba blog ni dah bertukar jd blog sukan pulak ek…heheh…bangun pagi td..ibu duk pikir apa topik nak post hari eh..skang ni mmg kehilangan idea lah…tetiba rs mcm x de benda yg nak dikongsi…hmm..x kisah lah..

sejak dua menjak ni kalu korang perasan…ibu cam suka plak nga sukan bola..tetiba lak berubah dr seorang yg x minat bola kepada yg minat bola..penangan The Red Warriors la ni..semalam depa main…best…menang..heheh..bangga seh..as anak jadi Kelantan yang merantau…tetiba rasa nak balik duduk di Kelantan..mcm x best dah duk sini..heheh…ya la sapa x nak duk dekat nga kuarga sendiri..tp kesian plak kat Abah Mifzal..dia pun mesti nak duk dekat nga kuarga sendiri gak..tambah tanggungjawabnya as anak lelaki lg kan..x per ibu pasrah je..bukan jauh mana Kelantan tuh..masih dalam Malaysia…dalam 7-8 jam sampai la..baru je balik kelantan minggu lepas kan..

ok..ok..berbalik pd tajuk plak..smlm nga semangatnya, ibu dah cop tempat kat depan tv nak tgk live match di antara Kelantan vs Perak kat Astro Arena….ibu sokong Kelantan, Abah plak sokong perak…Mifzal x tau nak sokong mana..ihik..dua2 dia sokong asal yg mana jaring gol..cam match Kelantan vs Terengganu ari tuh..team mana2 masukkan gol dia melompat gol..minat tul mifzal nga bola..ibu tanya Mifzal..”adik nak jd pemain bola ke?“, jawab mifzal..” ya!“..ibu ok kan je…x kisah la asal jd org berjaya di dunia n akhirat..

senyum lebar la ibu sbb The Red Warriors menang semalam 1-0. Yesss!!..ahak ibu yg terlebih sudah…

:: Pic dari Mr. Google ::

” Gomo Kelate Gomo”

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge