Tempoh Sah Laku Baucer Buku 1Malaysia Dilanjutkan Sehingga 30 April 2012


Assalamualaikum WBY & Salam Sejahtera

baru terbaca info mengenai perlanjutan tempoh sah laku BB1M ni..lambat kuar info, kalau tahu awal x de la ibu berpeluh mencari peluang untuk ke Ipoh semata2 utk menebus baucer buku ni..mmg terpaksa pergi ke Ipoh atau Tanjong Malim kalau nak beli buku guna baucer tu…area tempat tinggal ibu ni manalah ada kedai buku yg daftar boleh guna baucer tuh..kedai2 kecik2 je…semua nak cash money..lagi pun buku2 ilmiah ni susah nak cari kat sini..kena cari kat kedai buku besar.

baucar buku 1 malaysia

sehari pergi Ipoh, ibu habiskan baucer RM200 tu kat kedai buku popular..x de pun beli buku ilmiah..x jumpa..just beli kamus dewan je…okaylah kan..yg selebihnya ibu beli stationery..hehe Abah Mifzal Arsyad pun menumpang sama beli buku tahun 1 n 4 untuk buat soalan periksa. pencil warna n buku untuk Mifzal Arsyad pun ibu ada beli sekali..seronok la si  boboy tu dapat krayon yg besar..hehe

oklah..pada yg masih belum guna baucer buku tu..boleh la guna sehingga hujung bulan April ni..jgn x guna plak..nnt rugi..hehe

ps : tahun depan bagi lagi ya.. 😀

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge