Tahniah : Fazley Yaacob Dan Azreen Soraya Timang Anak Ketiga, Piyush

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tahniah diucapkan kepada artis Fazley Yaacob dan isteri, Azreen Soraya kerana telah selamat menimang cahaya mata ke-3 pada 9 September 2011 yg lepas.

KUALA LUMPUR, 9 SEPT 2011: Lebaran ini memberikan pengertian yang penuh bermakna buat penyanyi Fazley Yaacob dan isterinya, Azrene Soraya. Ini kerana, pasangan ini baru saja menimang anak ketiga mereka.

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi yang diberi nama timangan ‘Piyush’ dilahirkan di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada hari ini bersamaan 11 Syawal 1432 dengan berat 3.3 kg.

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi yang diberi nama timangan ‘Piyush’ dilahirkan hari ini di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur.

Berat ‘Piyush’ dirakamkan pada 3.3kg.

Kelahiran bayi ini lebih istimewa kerana ia merupakan anak ketiga dan juga anak lelaki ketiga untuk Fazley Yaacob yang kini berusia 33 tahun
tahun ini.

Malah, Piyush juga merupakan anak Syawal kedua buat Fazley Yaacob selepas anaknya yang pertama Ahmad Fariedz (Payish) yang berusia 2 tahun 11 bulan yang turut dilahirkan pada bulan Syawal.Anak kedua Fazley, Ahmad Fieradz (Piyash) pula kini berusia 1 tahun 5 bulan.

Semua keluarga Fazley teruja sejak malam tadi kerana menanti kedatangan Piyush. Malah, keluarga Fazley juga turut bakal menerima kelahiran seorang lagi bayi iaitu anak kepada adik ketiga Fazley iaitu Faizal yang akan dilahirkan dalam masa beberapa jam lagi.

Nama penuhnya ‘Piyush’ akan diumumkan hanya setelah didaftar kelahirannya.

suka ah..tgk baby…cute je anak ke-3 Fazley ni..

ps : ibu agak nama Piyush ni Ahmad Fairuz kot..hehe

 586 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*