Beriklan Dengan Komli Pula :)

11 Disember 2012 Ibu Mifzal 28

Akhirnya, permohonan untuk beriklan dengan Komli diterima. Dulu, Komli ni dikenali sebagai Admax. Sekarang dah tukar nama Komli selepas diambil alih oleh Komli Media. Ibu pun baru tahu ni. Sebelum

 1,553 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Beriklan Dengan Google Adsense

6 September 2011 Ibu Mifzal 5

Kawan-kawan perasan tak, sejak seminggu lepas, blog ini sudah tak beriklan dengan Nuffnang dah. Kenapa? Saja sebenarnya. Macam dah boring pula dengan Nuffnang (merajuk kot sbb earning ciput, hehe mata

 843 jumlah dibaca

Susahnya Nak Capai Target Pageviews

16 Ogos 2011 Ibu Mifzal 2

Walau pun susah tapi ibu tetap bersyukur bila mana traffic blog semakin meningkat. Jealous lah ibu tengol trafik blog kawan-kawan semua. Sehari saja UV (Unique Visits) sudah ribuan. Belum lagi

 1,009 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini