Skandal : Khairul Fahmi Che Mat (Apek) Adalah Lelaki Di Dalam Gambar?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ok..mmg masih belum reda kan gosip Apek a.k.a Khairul Fahmi Che Mat ni kan..ya la dah famous kan..ibu pun ada publishkan entry mengenai gambar Apek duk pegang tangan nga Dahlia Teck masa kat Singapore…

ok masa tu mmg ibu x berapa percaya yg lelaki itu adalah Apek sbb gambar dr belakang je kan..tp bila tgk kat blog ZonArtis… macam rasa nak percaya je..jom kita tgk gmbr deme..n korg nilai betul ke x lelaki itu adalah Apek

ok…gambar yg dah dibesarkan ni mmg nmpak iras kan..kita tgk gambar kedua plak

skang..korang match kan..2 gambar ni..adalah lelaki itu org yg sama? tgk dr segi gaya n pakaian cam sama kan..

huhu..BUT dlm dunia yg makin canggih teknologinya..mcm leh jadi kan..selagi belum ada gambar clear apek n dahlia tu kita x leh la percaya bulat2 kan..

tp IF betul.. maknanya kenyataan yg dikeluarkan oleh Apek seblm ni yg menafikan kewujudan orang ketiga ada penipuan semata2 ke? hohoho..hanya Apek je yg tahu…kita hanya leh meneka..

hmmm…Apek…Apek..

ps : ibu meluat plak tgk fesyen perempuan dlm gambar tuh..huhu..sian Elia

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge