Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Download Lagu Teriakan Kalbu – OST Kasih Alia


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

since skang ni keyword yg tgh famous ialah OST Kasih Alia, Lagu Teriakan Kalbu yang dinyanyikan oleh Rafidah (Fida) Ibrahim, so ibu pun try la google nak cari gak lagu Teriakan Kalbu ni..kot2 leh share nga kengkawan kat sini..google punya google..jumpa lah lagu ni versi pendek je..lum dapat lg yg full version..jom layan..n kalau nak download pun boleh..

 

Teriakan Kalbu – Rafidah Ibrahim (Fida)

Untuk download lagu ni KLIK SINI

Lirik Lagu Teriakan Kalbu

Tiada lagi kan ku terdaya
Tak mungkin nadi berdenyut cinta
Kau pergi tanpa aku merela
Dan hadir saat duka

Menanti bayang muncul tiada
Setelah kau janjikan ku bahagia
Kau hilang tanpa aku menduga
Jiwa terhenti nokhtah

Teriakan kalbu merindukan jiwa
Mengapa akhir aku terpendamnya cinta
Dan kau tinggalkan hanya tinta
Mencoret nada hampa..

 ps : mendayu je dengar lagu ni…asyik…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. NUR IZWANI berkata:

    I LIKE THIS SONG………. 🙂 <3

  2. NUR IZWANI berkata:

    I LIKE THIS SONG.. <3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge