Siaran Langsung Perlawanan Bola Sepak Kelayakan Sukan Olimpik 2012 (Malaysia vs Jepun)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

wah..ada live lah la perlawanan bola sepak utk kelayakan Sukan Olimpik 2012 antara pasukan Malaysia menentang Jepun..so kepada peminat sukan boleh la tgk secara langsung kat TV2 atau Astro Arena..ini pada yg x berpeluang nak tgk live kat stadium la kan..ya la game main kat Stadium Tosu, Japan..bukan semua org berpeluang gi tengok kan..hope rakyat Malaysia yg tinggal kat Jepun tu leh la turun bagi sokongan.. 🙂

skuad utama pada perlawanan malam ini yg akan diturunkan oleh jurulatih, Ong Kim Swee ialah

  • Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat(Kapten) dan Mohd Izham Tarmizi.
  • Pertahanan: Mahali Jasuli, Mohd Fadli Shas, Mohd Muslim Ahmad, Mohamad Amer Saidin, Mohd Fandi Othman, Mohd Zubir Azmi, Izzaq Faris Ramlan dan Muhammad Syazwan Tajuddin.
  • Tengah: Wan Zack Haikal, Mohd Irfan Fazail, Wan Zaharulnizam Wan Zakaria, K. Gurusamy, Abdul Shukor Jusoh, Mohamad Faizal Abu Bakar dan Muhammad Nazmi Faiz.
  • Penyerang: Syahrul Azwari Ibrahim, A.Thamil Arasu, Ahmad Hazwan Bakri, Mohd Izuan Solahuddin

sumber : yanmieonline

so..jgn la lupa temujanji anda di Astro Arena @ TV2, jam 7.00 malam ya..

ps : korang tolong tgk ya..sbb ibu nak dapat tgk…nak g cari baju utk APC nanti..huhu :p

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge