Si Pabble Blue : Smartphone Samsung Galaxy S3


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu yang lebih-lebih teruja bila Abah Mifzal membeli gajet baru iaitu smartphone Samsung Galaxy S3 pada hari Jumaat lepas. Ya lah, ibu kan peminat smartphone. Tak dapat beli sendiri, tumpang yang suami punya pun okay…hehe…galaxy note ni pun br beli hujung bulan 5 hari tu..

Abah Mifzal bukan lah pengemar smartphone mcm ibu, beli ni pun sbb telefon Sony Ericsson walkman tu dh rosak..dah 6 tahun pakai. Mmg byk jasa telefon tu..Asalnya Abah nak beli smartphone Sony Xperia S, tp dek termakan pujukan ibu, terbeli lah Samsung Galaxy S3..hehe..

image

Gambar : Samsung Galaxy S3 abaikan gambar latar belakang tu!!

Ps : ibu sukakan UI (user interface) si pabble blue berbanding cik note

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


22 Responses

  1. dennis berkata:

    Menanti my bos jemu pakai galaxy s3 dia. Hahaha
    Jom baca entri di blog dennis : KUCING GERSANGMy Profile

  2. Jebeng Otai™ berkata:

    dh pki bagaimana feel nya..?..berbaloi x?..hehe
    Jom baca entri di blog Jebeng Otai™ : Teknik Balikkan Cahaya FlashMy Profile

    • hmm..sbb yg pakainya Abah Mifzal, so x tau la feel dia.. sy suka note lg sbb screen lebih besar..so bila tgk s3 ni rs kecik je..tp dr segi performance n spech ia lebih la dr note..hehe

  3. gambar latar blakang tu gambar kipas ke? hehe

  4. wahhh.. haihh bila la leh dapat s3 ni

  5. shraqs berkata:

    Wooo.. peminat pebble blue rupanya. Elok sangat dah tu, Jelly Bean utk S3 pun dah hampir nak keluar dah ni. 🙂
    Jom baca entri di blog shraqs : Download Modern Combat 3 : Fallen Nation Percuma Dari Samsung Apps Untuk Galaxy S3My Profile

  6. Hafizul berkata:

    Wahhh tahniah2 dapat juga merasa s3 tu..mesti mahal kan..hehe..mesti ibu yang banyak selongkar henphon tu dari abahnya..haha
    Jom baca entri di blog Hafizul : 10 entri terbaik DenaihatiMy Profile

  7. budak felda berkata:

    ermmm tak jauh beza kot sebab brand samsung murah skit sbb kiland ada di senawang hehehehe
    Jom baca entri di blog budak felda : 10 Entri Terbaik DenaihatiMy Profile

  8. budak felda berkata:

    huh bikin panas jer hehehe..:)
    hehehe…samsung s 3 ni memang salah satu smartphone terbaik sekarang..:) mmg berbaloi
    Jom baca entri di blog budak felda : 10 Entri Terbaik DenaihatiMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge