Semalam Mifzal Arsyad, Hari Ini Ibu Pula!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Semalam..Mifzal Arsyad tidak sihat, demam selesema, batuk dan sedikit semput bila bernafas..ini kali kedua Mifzal Arsyad kena mcm ni..kalu dulu demam n selesema pun x pernah lelah gini..berombak je dada Mifzal Arsyad menyedut nafas..seperti sukar..namun begitu Mifzal Arsyad masih dapat tidur dengan lena w/pun pun nafasnya agak kuat..

Pagi td..abah volunter untuk amik cuti jaga Mifzal Arsyad..ibu x leh cuti sempat byk kerja nak disettledkan..mujurlah..menginjak ke tengahari Mifzal Arsyad semakin pulih…

Petang td w/pun Mifzal Arsyad dh x semput..ibu still bawak ke klinik lagipun stok ubatnya dah tinggal sket..n malam ni dah nampak Mifzal Arsyad makin sihat..aktif n siap melompat2 menari2 tgk kartun kegemarannya… 🙂 alhamdulillah..lega..

Sekarang ni..ibu pulak yg kena demam selesama…dah la hari ni puasa..mmg melepek je la ibu..rasa sgt letih..mgkin jgk sbb badan x sihat..namun w/pun bdn rs x larat gagahkan jugak puasa..sbb sayang la nak buka sbb dh petang kan..dlm x larat tu pun sempat gak masak2 simple utk juadah berbuka…

Hope esok badan jd segar..ibu pun x leh nak cuti..esok kena g UPSI wakil jabatan utk Forum Jati Diri 1Malaysia..huhu.

Ok lah takat ni dulu malam ni..nak rehat lah… 🙂

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. yana berkata:

    alahai.. sian ibu mifzal,.. sekarang ni musim kot.. yelah cuaca pun tak elok sgt.. mcm2 penyakit..
    Jom baca entri di blog yana : Wordless Wednesday : U Are My Sunshine…My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge