Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Season Of The WItch


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


tertengok iklan Season Of The Witch ni berklip-klip kat kotak iklan Nuffnang….oh..teruja pula ibu…sbb ibu mmg sgt minat dgn cerita advanture n fantasy macam ni pas tu berback ground kan zaman2 dulu…sgt2 minat ok… sanggup pegi ipoh semata2 nak tgk wayang…walaupun kena drive dekat 2 jam…huhu..

ok..tarikh kuarnya 6 Jan 2011..wah x sabar plak nak tengok…..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge