Season Of The WItch

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


tertengok iklan Season Of The Witch ni berklip-klip kat kotak iklan Nuffnang….oh..teruja pula ibu…sbb ibu mmg sgt minat dgn cerita advanture n fantasy macam ni pas tu berback ground kan zaman2 dulu…sgt2 minat ok… sanggup pegi ipoh semata2 nak tgk wayang…walaupun kena drive dekat 2 jam…huhu..

ok..tarikh kuarnya 6 Jan 2011..wah x sabar plak nak tengok…..

 362 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*