Salam Pagi Jumaat!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kalau ikut hati..mmg nak cuti je hari…malas yang amat rasanya nak ke office..napa tah? mungkin sbb hari ni dah hari jumaat…esok dah cuti..kira nak cuti awal la ni..hehe..

tahun ni…ibu x tau la akan sibuk ke x? kalau ikut kata bos..mugkin x berapa bizi..sbb peruntukan x banyak tahun ni utk laksanakan program pembangunan..mungkin lebih tumpukan kepada program pembasmian kemiskinan je..hehe..bunyi nak basmi miskin ni mcm ibu..keje kat JKM lak kan…ohhh..tidak sama sekali..

tp ibu mmg harapkan tahun ni tak banyak keje..sbb ibu pun dah tambah komitmen lain yg juga menuntut masa dan tenaga dari ibu ibu..cemana la rsnya jadi student balik ni?..sure la x sama dgn pengalaman dulu kan..kalau dulu full time..tp skang part time….huhu..masih rasa gabra ni..utk melalui kehidupan as worker n student..oh ya..lupa plak..as mother n wife too..huhu…4 tanggungjawab tuh kan… korang pun sure yang ada pengalaman gitu kan..cemana eh korang manage? leh la share nga ibu..risau gak ni takut x leh manage nnt..nnt keje kemana..study ke mana..huhu…

:: pic dar google ::

apa pun ibu harap…ibu berjaya mengapai impian ibu…ibu ingin berjaya dalam apa jua yg ibu lakukan..insya Allah..setiap impian perlu disertakan dengan usaha dan tawakal..moga dipermudahkan semuanya…aaminn…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. kakngah berkata:

    wish u all d best
    dlm kerjaya
    dan
    pelajaran
    🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge