Sakit Gigi, Bengkak Gusi, Bercuti & Buat Assignment.


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari ini, ibu bercuti lagi, bukan sebab tak puas cuti semalam tetapi dah dua hari alami sakit gigi dan bengkak gusi, sakitnya!!….pada yang pernah alami sakit gigi dan bengkak gusi ni tahu lah sakitnya macam-mana, berdenyut-denyut. Pada ibu, baik sakit kepala lg dari sakit gigi atau bengkak gusi. Sakit gigi dan bengkak gusi ni bukanlah disebabkan gigi bongsu nak tumbuh ke apa..tapi sebab penjagaan gigi yang tidak rapi. Dalam kurungan gigi berlubang la..ok tutup kurungan. Adeh..berdenyut-denyut, nak buat kerja pun x senang.

Bercuti hari ini, bukan hanya disebabkan oleh sakit gigi n bengkak gusi ni aja tapi ada agenda lain..dalam kesakitan ni pun ibu perlu menyiapkan 2 assignment dan 1 take home kuiz yang perlu dihantar pada hari sabtu dan ahad ni. Hujung minggu ni kelas untuk pertemuan ke-4. Bulan depan dan nak final exam..aduhai takutnya..

ps: mujur lah.. demam boboy dah okay, cuma batuk n selesema je lg..hari ni pun boboy turut bercuti gak.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. yana berkata:

    alahai siannye.. take care ye..
    Jom baca entri di blog yana : Magnum dari BossMy Profile

  2. budakserius berkata:

    Memang saki kalau kena tang gusi.HAHA
    Jom baca entri di blog budakserius : Gambar Isteri Kedua Sham Kamikaze Nurul HaliminMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge