Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pendaftaran Kontest Pertama Blog www.azmanisma.com


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu berminat nak menyertai kontest anjuran blog www.azmanisma.com ni…hadiahnya mmg menarik iaitu :-

1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview). Voucher Valid sehingga 9/5/2012)

2. Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)

3. Tiga keping Cloth Diaper berharga RM150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

menarikkan hadiahnya..ibu x nak lepas peluang menyertainya sbb mana tau ada luck dpt holiday ke Penang nnt..hehe

entry ni dibuat bagi memenuhi syarat contest ini untuk pendaftaran..nnt akan ada beberapa peringkat dan tugasan yang kena buat as review blog Azmanisma ni kat Alexa. ok untuk makluman lanjut leh terjah sendiri ke blog Azmanisma dengan klik link di bawah ya..

“Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com”

ps : jom ramai2 join..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Azman berkata:

    Panggilan kedua contest sudah bermula
    Jom baca entri di blog Azman : Kontest Panggilan Kedua Blog (www.azmanisma.com)My Profile

  2. Mama Murai berkata:

    good luck buat ibu, contest macam ni kena selalu ikut banyak faedahnya. Lagi pun kalau menang, siapa nak bagi semua tu kan? 🙂
    Jom baca entri di blog Mama Murai : banner Give Away ala kadar untuk ditempek ke dalam sidebarMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge