Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg ibu yg drive hantar abah ke sini..tp sejak abah dah leh bawak kereta ni..abah la yg drive..tp ibu masih lum confident nak bg abah drive sorang2..tu yg ibu ikut jgk..lg abah ckp pas kelas nak shopping..hehe..lg la laju ibu mengikutnya..

aktiviti ibu hari ni..x banyak..duk mengadap netbook ni la..n update blog…hah..amik ko….3-4 entry ibu siapkan..siap untuk diauto-publishkan..nnt..smlm kan x sempat nak update blog..hari ni pulun la..sesambil tunggu abah….

kelas abah abih kul 5.00 ptg..sungguh ibu tunggu dlm kereta je..sbb ibu x reti nak gi mana2 sensorang… sejak bersuami ni la ..nak merayau ke Giant pun..x de bajet..sbb gaji esok baru masuk…menumpang shopping duit abah je la kan nnt….so dr pagi..aktiviti ibu duk dlm kereta ni la…hehe..x caya…meh tgk gmbr ni..

:: anak panah : IPIP, Hulu Kinta ::

:: nak termuntah dah duk pandang padang ni jer.. ::

:: mujur ada acer aspire nga maxis broadband…kalau x mati kutu ibu..::

:: lunch kt McD ya..bukan dlm keta..ni x abih minum kat sana ::

boring? x de la sgt..hehe..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge