Mood Raya Sudah Mari!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

online dari handphone ibu….awal tul mood raya dtg…duk teringat nk raya je ni…wal hal…puasa pun x penuh..hehe…baju raya mifzal n abahnya dah ada..ibu je blm ada..susah nk cr saiz..huhu…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @nome

    tu la mie.. x sabarkan..

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha

    hehe..ya la ada masa lg..tp tu la..hati ni duk teringat nak shopping raya je..huhu

  3. nome berkata:

    byk masa lagi ainey…aku pun lom beli lagi…sama2 la kita cari ek baju raya…

    kejap je masa berlalu…ish x sabar tol aku nih…ekeke….

  4. mamashasha berkata:

    takpe ainey byk masa lagi nak cari tu…sabar ye aku pun tak beli lagi ni…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge