Mifzal Tak Sabar Nak Raya!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hehe..mifzal ke ibu yg x sabar nak raya? asyik buat entry pasal raya je ni..hehe..x kisah la kan..dah puasa (w/pun x cukup) sure la nak raya kan..

saja nak share gmbr si budak kecik ni pakaii songkok..dr start beli sampai la ke umah..duk pakai songkok je..hehe..excited la tuh nak raya kan..


:: siang hari shopping di Tesco Kampar..jumpa plak songkok saiz mifzal..lum bayar lg tuh..terus nak pakai ::

:: malam pun masih pakai songkok…x sabar nak raya la tuh..hehe..tp sebenarnya..ibu mifzal lg x sabar nak raya..

ps : skang dah ada di kampung ibu..balik hari selasa lepas..mmg x sabar nak raya..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. mamashasha berkata:

    selamat hari raya ainey..maaf zahir batin..mifzal pun dah tak sabar nk raya…ibunye apatah lagi kan?hehe

  2. mama zharfan berkata:

    selamat hari raya!!

  3. suhida berkata:

    hehehe…mmg budak2 suka songkok agaknya..klu dah pakai, tanak tanggal2…tgk bdn mifzal semangat..dah besar ye. 🙂
    selamat hari raya ainey..maaf zahir batin ye 🙂
    syoknye dah ada kat kampung ye.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge