Mifzal Arsyad Sayang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pagi ni kat office, internet problem..so keje ibu pun x dpt nak dibuat sbb maklumat n data mmg ada yg kena access direct secara online..huhu..mencik tul bila kita nak wat keje tp ada halangan gini..mcm mana nak beri mutu keje yg cemerlang?????? Eceh..ya lah..kalau leh access..ibu lak duk buat benda lain..hehe tau x pe..uhukkkk..

Ok la..oleh sbb keboringan ni..nak makan x leh sbb puasa..so layan berblog through BB Torch ni je lah..

Ibu just nak share gmbr budak kecik kesayangan & kemanjaan ibu nga abah ni…alhamdulillah, budak ini semakin cerdik n membesar dengan sihat… “Ibu & Abah, sayang sangat kat adik”.

Gambar : Boboy dlm kereta n kat umah MIL

boboy ibu

Posted with WordPress for BlackBerry

 2 total views,  2 views today

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*