Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lagu Tema (OST) Drama Jiwa Dan Lara (Lirik & Download Link)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Drama Jiwa Dan Lara lakonan Aaron Aziz & Neelofa telah pun bersiaran semalam..korang ada tengok x? ibu x sempat nak tgk sbb tak sihat n asyik melayan Mifzal Arsyad yang juga tak sihat..

best x permulaan cerita Jiwa Dan Lara tu? kalau berkesempatan, ibu nak tgk kat Tonton.com.my la..kalau nak tgk kat umah x tau la dapat ke x..

ok..ibu nak share lagu tema drama Jiwa dan Lara ni..Fobia Cinta nyanyian Nashrin MyStarz LG

Lirik – Fobia Cinta (Nashrin myStarz LG)

Pijakan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri

Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Kan sengsara

(korus)
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta

Kini kau datang tawarkan segala
Bulan dan bintang seluruh angkasa
Namun aku masih ragu-ragu jua
Tak terima

(ulang korus)

Entah bila
Akan dapat percaya semula
Oh manusia yang kata
Cintai mereka
Adakah aku fobia cinta

(ulang korus)

sumber : nurizspace.com

Download link Lagu OST Jiwa Dan Lara KLIK SINI

ps : jom layan…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. puanbee berkata:

    nak share kat blog boleh tak ? heheh semalam tengok .. best jugak..awal2 dah geram kat aaron tu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge