Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Korean Drama : Lie To Me

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tetiba addicted lak ke drama korea..lama dah x tengok ni..last tgk bila ntah..mgkin tahun lepas kot..

Kali ni ibu tgh menonton drama Lie To Me, ibu x ingat la nama pelakonnya n malas nak google..kalau korg nak tumpang leh tgk online kat MySoju or EpDrama.

Ibu dh siap download dah sbb kalu tgk online asyik tersekat2 je..malas nak tunggu..hehe

Jom layan Lie To Me

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge