Keputusan Penuh Perlawanan 10 September 2011 Bola Sepak Piala Malaysia 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

semlm..ibu x berkesempatan utk tgk perlawanan di antara Kelantan vs Johor FC dalam saingan Piala Malaysia 2011…biasa lah TV kan diconquer oleh hero kecik bola sepak ibu tu..tgk jugak bola semalam…tp kartun Bola Kampung la…huhu..tgk sampai tertido…

so..pepagi lg ibu dah google keputusan perlawanan di antara Kelantan denga Johor FC…alhamdulillah..Kelantan menang lagi…

Keputusan Penuh Perlawanan Bola Sepak Piala Malaysia 2011 (10 September 2011)

KUMPULAN A

SABAH (2) vs (1) KEDAH – Tamat Perlawanan

PERAK (2) vs (1) JOHOR – Tamat Perlawanan

KUMPULAN B

TERENGGANU (3) vs (2) PKNS – Tamat perlawanan

N.SEMBILAN (5) vs (0) SIME DARBY – Tamat Perlawanan

KUMPULAN C

KELANTAN (2) vs (1) JOHOR FC – Tamat Perlawanan

FELDA UTD (1) vs (0) SARAWAK – Tamat Perlawanan

KUMPULAN D

SELANGOR (2) vs (0) PDRM – Tamat Perlawanan

KUALA LUMPUR (2) vs (1) T-TEAM – Tamat perlawanan

sumber : www.enciknakal.com

yess…The Red Warriors menang lagi..harap langkah cemerlang ini berterusan sehingga dapat merangkul kejuaraan Piala Malaysia 2011..smlm masa ibu tgk kat facebook..ada yg update keputusan sblm tamat perlawanan tu baru 1-1..ibu ingat seri je..mujur nasib menyebelahi Kelantan..dapat menang perlawanan smlm..syabas The Red wWarriors..macam ni lah baru best…hehe

ps : sempat lg sibuk ke bola ibu ni..dah abih baca buku ke? eerrrk!!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge