Kelayakan Piala Dunia 2014 : Malaysia Layak Ke Pusingan Kedua


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Aduhai..baru je abih pelawanan di antara Malaysia dengan Chinese Taipe (Taiwan), walaupun kalah 3-2 di tempat lawan, skuad Harimau Malaya mara jua ke pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014. Tahniah diucapkan kepada pasukan Malaysia dibawah bimbingan K.Rajagopal.

Match td mmg penuh dengan debaran….berdebar2 je hati ibu bila setiap kali bola dpt kat pemain Taiwan…huhu x sanggup..gawang Malaysia dibolosi…tabik spring jugak pd Harimau Malaya sbb berjuang hingga ke saat akhir miskin pun tewas tipis…ibu agak x puas hati la nga pengadil dari Vietnam..apa tah namanya..asyik2 kasi penalti..bila pemain Malaysia dijatuhkan dlm kotak penalti oleh pemain Taiwan..dia buat dek je…ini sgt tidak adil..mencik…huhu..

apa2 pun…tahniah sekali lg pada Shafiq Rahim & Aidil Zakuan sebab menjaringkan gol utk Malaysia..tahniah Harimau Malaysia..

 

ps : ibu dah jd peminat bola dah..huhu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge